Selecteer een pagina

IETS VOOR UW ORGANISATIE?

COMPANY PODCAST

Veel mensen roepen binnen de organisatie dat het tijd is voor ‘onze eigen podcast’. Maar daar komt veel meer bij kijken dan men denkt. Natuurlijk kunnen twee studenten met een mobiele telefoon iets maken vanuit de trein. Alleen wilt u zich daar als bedrijf niet mee associeren. Toch? U wilt kwaliteit, kennis, materiaal en ondersteuning in huis halen. Search no more, Voice-Choice ontzorgt bedrijven met het maken van maatwerk podcast series

Format & Training

Er zijn heel veel podcasts en wie hier goed naar luistert, bemerkt hoe moeilijk het is om iets goeds te maken. Een format schrijven vraagt om kennis en ervaring. Hoe bouw je een aflevering op? Welke items zijn relevant? Hoe wissel je dit af met luchtige content? Kunnen luisteraars inbellen? Of wilt u vooral met deskundigen spreken? Wilt u reclame maken? Of moet de inhoud voor zich spreken en afstralen op uw bedrijfscultuur? Maakt u het programma voor klanten? Of prospects? Of juist voor interne doeleinden? Alles is mogelijk en ik adviseer u graag over een passend format voor uw organisatie.

Studio & Opname

U hebt vast geen inpandige studio, en ook geen verstand van, of ervaring mét het opnemen van audio. Ik heb zowel een inpandige studio in Drachten, als een mobiele podcast studio. Daarnaast heb ik verscheidene klanten geadviseerd die tóch liever een eigen studio bouwden. Alles draait om de juiste componenten, die zijn afgestemd op een helder kwaliteitsdoel. Onze eigen materialen zijn van broadcast kwaliteit, en leveren alleen de allerbeste audio beleving. Nabewerking kan in onze mastering studio. Uw podcast zal zowel qua inhoud als klank opvallen in het brede aanbod.

Jingles & Voice-Over

“Welkom bij de Podcast van Bedrijf X, vandaag spreken we over Thema Y en uw presentator is Mevrouw Z”. Iedere podcast heeft een intro nodig. Mogelijk een uitro. En tussendoor? Aankondigingen kunnen live, maar ook middels een jingle. Als u radio luistert, zal het u opvallen hoeveel jingles en stemmenwerk in een uitzending zitten. Ik produceer deze graag voor u. Met mijn eigen stem, of met de stem van één van mijn fantastische stemmencollega’s. Uw smaak, wens en uitstraling wordt naadloos verwerkt. Ontzorging voor alle fases van het Podcast proces: dat garandeer ik u!

SoundCloud & Artwork

Dat regelen we uiteraard ook op verzoek. Net als de iTunes en Spotify RSS feeds. Inclusief podcast logo’s, artwork per aflevering, en passend channel-artwork.

Presentator inhuren?

Arvid Buit is een zeer ervaren presentator, interviewer en schrijver. Die kennis draagt hij met liefde over: of hij presenteert uw podcast. Zoals u het graag wilt.

Advies

Kennismaken en eens verder praten over de mogelijkheden? Bel of mail gerust!

ZIE HIERONDER VOORBEELDEN VAN ONZE PODCASTS

SOUNDCLOUD